Altijd gratis verzending
Winkelwagen is leeg
Vrijblijvend offerte aanvragen

Onze keurmerken

Webshop keurmerk Veilig en betrouwbaar CBW Erkend van ons ben je zeker van je aankoop

Vertrouwd betalen

Betaalmogelijkheden

Disclaimer

Ten behoeve van de wet en regelgeving heeft Voordeliginwonen.nl een disclaimer opgesteld die iedere gebruiker van deze website in acht dient te nemen.

De informatie op de website van Voordeliginwonen.nl is met de uiterste zorg samengesteld. Wij proberen deze informatie zo actueel en volledig mogelijk te houden, het is mogelijk dat deze informatie onjuistheden bevat of onvolledig is. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Desondanks kunnen er geen rechten aan onze website verleend worden. De tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn.

De informatie op de site van Voordeliginwonen.nl wordt bijna dagelijks aangevuld. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving worden aangebracht.  Voordeliginwonen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor technische- of redactionele fouten of omissies die op de website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van onze website. Het auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten op de verstrekte informatie, publicaties en gegevens op deze website komen toe aan Voordeliginwonen.nl.

Niets uit deze website mag verveelvoudigd, overgedragen of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Voordeliginwonen.nl.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben neemt u gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Bekijk onze cookie pagina